Reserveren

Reserveren 

Op regelmatige basis worden er nestjes met (dwerg) ratten geboren. Aangezien natuurlijk niet iedereen hier kan blijven wonen en we ook heel graag met anderen het ratten-geluk delen komen op frequente basis ratjes beschikbaar. 


In deze rattery werken we niet met een wachtlijst aangezien het uitgewezen heeft dat ge├»nteresseerden in onze rattery regelmatig niks meer van zich lieten horen toen het moment daar was, ze ergens anders al rittens hebben gevonden en dat niet lieten weten en ga zo maar verder. Wel zullen er nestaankondigingen worden gedaan zodra een dame met zekerheid drachtig is en zullen er foto's gepost worden van de rittens op regelmatige tijdstippen. Mocht je interesse hebben in een nest kun je dat via een berichtje laten weten via instagram, facebook of mail. Er wordt dan met je gedeeld of er nog rittens beschikbaar zijn voor dit specifieke nest en verder overlegd. 


Op zoek naar iets specifieks omdat je fokker bent of iets erg mooi vindt? Laat het weten! Zulke voorkeuren worden bijgehouden, als er dan zoiets geboren is/beschikbaar komt zul je daarvan op de hoogte gebracht worden.